Имунна система. Енергийна имунотерапия.

Когато говорим за лечение, можем да споменем две диаметрално различни концепции.

Едната е да използваме лекарства, които да премахнат причината и резултата от заболяването.
Другата е да накараме тялото само да се бори с проблемите, като ние само активираме имунната му система.

Тук ще разгледам принципно как работи енергийната имунотерапия и как тя активира имунната система.

Mакрофаги

Mакрофагите са основна част от нашата имунна система. Когато те се активират, унищожават раковите клетки и чуждите нашественици като бактерии и вируси.

Принцип на действие на имунната система

Естествено в тяло ни се намира глобулинов компонент - GcMAF. GcMAF се комбинира с витамин D и образува съединение което активира макрофагите.

Така GcMAF се явява мощтно средство за борба с раковите клетки, бактерии и вируси.

Как имунната система се неутрализира при наличието на рак и вирусни инфекции

Nagalase (алфа-Nацетилгалактозаминидазата) e ензим който се отделя от клетките атакувани от вирус или от раковите клетки в процеса на туморна инвазия.

Nagalase неутрализира действието на протеина GcMAF да активира макрофагите, по този начин се премахва контрола на имунната система над раковите клетки, което води до развитието на рака и неговия агресивен ход.

Така на практика имунната система е блокирана и не може да се бори с развитието на раковите клетки и клетките нашественици.

Вредните влияния на Nagalase и парализиране на имунната функция се изследват от професор Нобуто Ямамото.

Принцип на действие на имунната система

Увеличена активност на Nagalase е открита в кръвта на пациенти с рак на простатата, гърдата, дебелото черво, белия дроб, хранопровода, стомаха, черния дроб, панкреаса, бъбреците, пикочния мехур, тестисите, матката и яйчниците, мезотелиом, меланома, фибросаркома, глиобластома, невробластома и различни левкемии.
За различни видове тумори са открити различни нива на активност на Nagalase.

Установено е, че секреторният капацитет на отделната туморна тъкан варира в зависимост от типа и размера на тумора и от етапа и степента на злокачественост или инвазивност.

Повишената активност на Nagalase не е открита в кръвта на здрави хора.

д-р Брадстрейт и неговите колеги установяват фактът, че Nagalase попадна в тялото с помощта на ваксините. Те открили, че при раждането децата нямат Nagalase в кръвта, но след ваксинацията показват високото й съдържание. С други думи, ваксините не укрепват имунитета към определени заболявания, но чрез Nagalase те предизвикват подтискане на имунната система причинявайки рак, аутизъм и други състояния.

NK клетки

NK клеткитe са вид бели кръвни клетки. NK клеткитe играят изключително важна роля в противовирусната защита, разпознаването и унищожаването на туморните клетки.

На видеото се вижда как NK клетките атакуват и унищожават раковите клетки.

Енергийна имунотерапия - стимулиране на имунната система

Целта на лечението е да се възстанови производството на GcMAF с което да се активират макрофагите. Както и да се активират NK клетките чрез тях да се атакуват раковите клетки, вирусите и бактериите.

Традиционната медицина експериментира с терапии за интрамускулно (IM) или подкожно (SC) инжектиране на GC-MAF в пациента.

Енергийна имунотерапия Енергииния мотод е метод на въздействие върху енергоинформационното поле и включва следните направления:

  • Намаляване на Nagalase в организма.
  • Увеличаване и активиране на GcMAF.
  • Активиране на NM клетките.

  • Установява се вибрацията на: ензима Nagalase, GcMAF и на NK клетките.

    С помощта на апаратура се прави връзка с енергоинформационното поле. Едновременно се премахват от там вибрациите на ензима Nagalase, активираме GcMAF и NK клетките.

    За енергийното активиране, не е необходим прием на никакви медикаменти. Необходимо е единствено употребата на повече вода за да се изхвърлят бързо унищожените ракови клетки, вируси и бактерии.

    ** Статията има информационен характер и не съдържа препоръка за използване за медицински цели.